Skrivarkurs

”Skriv till liv”. Har du en längtan efter att skriva om ditt liv (eller annat) och att få tid att reflektera och skapa i gemenskap i en själfull sommarmiljö, på det sätt som passar dig. Ledare för dagarna är Ann Westermark, Skrivhälsan.

Skrivarkurs 2024

Den här skrivarkursen passar både dig som är nyfiken nybörjare och dig som är erfaren skribent. Du kan ha en önskan att starta en skrivprocess, men vara osäker på om du kan eller vågar. På denna skrivarkurs kan alla som vill vara med. För mer information om kursledare Ann Westermark och Skrivhälsan: http://skrivhalsan.se/skrivarkurser/skrivarkurs.lilleskog/

Vad får du under skrivardagarna?

  • Inspirationsföreläsning
  • Tid för ditt eget skrivande
  • Enkelrum med dusch och toalett
  • Vällagad mat
  • Naturen som inspiration
  • Möjlighet att delta i gårdens andaktsliv

Ann Westermark. Foto: Ulrika Holm

Start torsdag kl. 16.00 med incheckning och kvällsmat 17.00.

Avslut efter söndagens middag kl. 13.30.

Pris: 7 100 kronor inklusive kost och logi.

Välkommen med din intresseanmälan inför sommaren 2024.

Några ord från tidigare deltagare: 

– Jag har hittat glädjen i mitt skrivande, Ann har med sin kunskap och hjälpsamhet lett oss in i kreativitet, de många små tydliga övningar gav mig hjälp att hitta en struktur i mitt skrivande, kursen har gett mig inspiration och verktyg att ta upp skrivande på  nytt, härligt att få skriva i sommartid i en rofylld och kontemplativ miljö.

     Avbokningsregler; anmälan är bindande och avbokning ska ske skriftligen. Följande tidsintervall gäller: 30 dagar innan arrangemangets start utgår ingen debitering, mellan 30 och 14 dagar debiteras 50 % av arrangemangskostnaden, 14 dagar innan debiteras 100% av arrangemangskostnaden.