Jobba på Lilleskog

Kock/ekonomibiträde 50 % sökes till stiftsgården Lilleskog

Stiftsgården Lilleskog, beläget strax utanför Alingsås, är en av Skara stifts två gårdar och platsen för stiftets själavårdsinstitut. Lilleskog är en plats för goda möten, retreater, utbildningar och konferenser för Svenska kyrkan och allmänheten i stort. Måltiderna, den unika miljön på Lilleskog och gästboendet sker i samverkan med verksamhetens inriktning i alla dess delar. Som kock/ekonomibiträde samverkar du nära med övriga medarbetare på gården för att bidra och forma denna helhet och miljö.

Arbetsbeskrivning

Lilleskog har matservering med 30 platser samt 21 bäddar. I din tjänst lagar och serverar du frukost, Lilleskogslunch samt kvällsmat till våra gäster. Vi lagar maten från grunden och serverar vårt eget bakade bröd till måltiderna. Gården eftersträvar att laga från närproducerade eller ekologiska råvaror. Framställning, färg och form är betydelsefullt och val av matsedel formas i linje med den verksamhet som för tillfället är på gården. Du är ensam ansvarig i köket delar eller hela dagen och ansvarar för att varje måltid serveras på ett särskilt klockslag.

I tjänsten ingår även bädd/städ av gästrum och gårdens lokaler samt allmän tillsyn för att matsal och gemenskapsytor känns välkomnande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • Är självgående och flexibel men som också trivs med att samarbeta kring olika uppgifter
  • Är kreativ och kan hantera olika slags råvaror
  • Har erfarenhet av arbete i kök/servering eller motsvarande inriktning på måltidens betydelse.
  • Har lätt för att möta människor och delar Svenska kyrkans värderingar.

Vi erbjuder ett varierande arbete med en arbetsgrupp som värnar om gott samarbete som kan återspeglas i gästfrihet och goda möten för gårdens besökare. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 50%. Arbetsgivare är Stiftelsen Skara stiftsgård Lilleskog. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Tillträde enligt överenskommelse men senast 15 augusti. Lön enligt avtal HRF.

Mer information om verksamheten www.lilleskog.se.

Mer information om tjänsten ring:

Victoria Bjelkholm

Husmor 0322-512 81

Helena Högström

Föreståndare 0322–51283

Ansökan skickas senast den 16 maj.

lilleskog.info@svenskakyrkan.se

Själavårdsinstitutet stiftsgården Lilleskog

Norra Lilleskogsvägen 9, 441 96 Alingsås

Märk ansökan med kock/ekonomibiträde.