Kock/ekonomibiträde 50 % vid Själavårdsinstitutet, Lilleskog

Vi söker vi dig som vill vara en del i arbetet med att forma en själavårdande miljö för våra gäster.

Lilleskog har matservering med 30 platser samt 21 bäddar. Tjänsten är ett vikariat med tillträde i september 2020. Lön enligt avtal och tjänstgöring varannan helg samt även kvällstid. Gårdens inriktning och verksamhet finns på vår hemsida www.lilleskog.se.

Tjänsten innebär i första hand att du lagar och serverar frukost, lunch och kvällsmat. Vi lagar mat från grunden och bakar det mesta själva. Oftast jobbar du ensam i köket och ansvarar för att varje måltid serveras på ett bestämt klockslag. Utöver detta ingår bädd och städ samt tillsyn att matsal och sällskapsytor är i trevligt skick. Lika viktigt för oss som det är att du är självgående i köket, lika viktigt är det att du har lätt för att möta människor då du ofta är den person som våra gäster möter först på kvällar och helger. 

Vi erbjuder ett varierande arbete med en arbetsgrupp som samarbetar bra och där vi är måna om att alla trivs. Vi finns strax utanför Alingsås.

Information: Husmor Victoria Bjelkholm telefon 0322-512 81.

Ansökan senast 14 augusti till:

Själavårdsinstitutet stiftsgården Lilleskog, Norra Lilleskogsvägen 9, 441 96 Alingsås eller lilleskog.info@svenskakyrkan.se

Märk ansökan med kock/ekonomibiträde.

Vi kommer att skicka en bekräftelse på din ansökan efter ansökningstidens slut.